Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Eğitim 28 Mart 2019 - 18:48 Yorum: 0

AYMESEM’in çırakları vatan topraklarına geri döndü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ulusal Ajansın desteklediği, "Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanlarında Kalifiye Eleman Yetiştirmede...

AYMESEM’in çırakları vatan topraklarına geri döndü

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Ulusal Ajansın desteklediği, "Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanlarında Kalifiye Eleman Yetiştirmede Yeni Yaklaşımlar" projesini yürütmek üzere Çekya'nın Başkenti ve en büyük şehri Prag'da bulunan Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri iki haftalık staj çalışmalarını tamamlayarak yurda döndüler.

Kafilede Merkez Müdürü Şefik Açar ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Hidayet Dinç'in yanı sıra Murat Kuday, Ahmet Uçar, Halil Baran Yolcu, Nurcan Kıyak, Görkem Gün, Enver Kadri Karahasan, İlhan Özcan, Hüseyin Ayaz isimlerinden oluşan 8 Motorlu Araçlar Teknolojisi alanı öğrencileri yer aldı.

Öğrenciler, projenin ilk haftasında Motorlarda Hacim Küçültme (DownSizing) ve Performans Arttırma Stratejileri, Hacim Küçültme İle Yakıt Tüketimini Azaltma Stratejileri, Motorlarda Hacim Küçültmeyi Sınırlayan Faktörler; Projenin ikinci haftasında Hibrit Motor Nasıl Çalışır, Hibrit Motor Nasıl Şarj Olur, Araçlarda Kullanılan Hibrit Motor Çeşitleri konularında her gün 2 saat uygulamalı eğitimler aldı. Günün geri kalan 6 saatlik kısmında ve Cuma günleri tam gün staj faaliyeti yürüttüler.

Hafta sonunu sosyal kültürel faaliyetler kapsamında Prag Şehir Turu ve Viyana Gezisi ile değerlendiren öğrenciler farklı tarihi ve kültürel güzellikleri görme imkânını yakaladılar. Prag Şehir Turu esnasında; Eski Şehir Meydanı, Astronomik Saat, Karl Köprüsü, Aziz Vitus Katedrali, Yahudi Mahallesi: Viyana Gezisi esnasında ise Hofburg Sarayı, Schönbrunn Sarayı ve Bahçeleri, Aziz Stefan Katedrali, Viyana Belediye binası gibi yerleri görme ve inceleme şansları oldu.

2 haftalık proje çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Ayvalık Mesleki Eğitim Merkezi İdareci, öğretmen ve öğrencileri yurda döndüler.

AYMESEM’in çırakları vatan topraklarına geri döndü

AYMESEM’in çırakları vatan topraklarına geri döndü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber