Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ocak 2021 - 10:23 Yorum: 0

Aynı yokuşta ikinci kaza

Şişli'de araçların kaydığı yokuşta art arda ikinci kaza meydana geldi. Lüks cip sürücüsünün zor anları kameraya yansıdı.

Aynı yokuşta ikinci kaza

Şişli'de araçların kaydığı yokuşta art arda ikinci kaza meydana geldi. Lüks cip sürücüsünün zor anları kameraya yansıdı. Yokuştan inmeye çalışan sürücü, park halindeki bir başka araca vurdu.

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı, adeta yolları kapladı. Şişli Feriköy'de yokuştan inmeye çalışana araçlar zor anlar yaşadı. Aynı noktana art arda yaşanan kazalar kameralara da yansıdı. İlk kazada yokuştan hızla bir cip, duramayarak bariyerlere çarptı. Kısa bir süre sonra ise bu kez başka bir cip kazaya karıştı. Kayganlaşan yokuştan inmeye çalışan lüks cip sürücüsü, duramayarak park halindeki bir araca çarptı. Yaşanan kazalar kameralara yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber