Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2017 - 23:48 Yorum: 0

Aynı yolda 15 dakika arayla ikinci kaza: 2 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazadan 15 dakika sonra başka bir araç aynı bölgede şarampole yuvarlandı.

Aynı yolda 15 dakika arayla ikinci kaza: 2 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazadan 15 dakika sonra başka bir araç aynı bölgede şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Akçadağ ilçesinde 3 kişinin yaralandığı kazanın ardından aynı bölgede Muharrem Kulat yönetimindeki 06 RHR 08 plakalı otomobil de buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Muharrem Kulat ile araçta bulunan Kadir Kulat yaralandı.Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede başka kazaların yaşanmaması için jandarma sürücüleri uyarıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber