Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 06 Mart 2015 - 17:51 Yorum: 0

Aynur ablamız bizim partimizin ablası

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Aynur ablamız bizim partimizin ablası

MALATYA - Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette, uyum içerisinde çalışmanın başarıyı tetiklediğine dikkat çekildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Kürün Özkan ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte ilk olarak AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz’ü ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak konuşan AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 7 Haziran seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirterek, “Serap başkanımız, gerek il kadın kollarında, gerek Yeşilyurt ilçe kadın kollarında çok güzel hizmetlerde bulundular. Beraberce birkaç seçimi beraber yaşamış olduk. Her seçimde gerek Malatya’mızda, gerek Yeşilyurt’ta büyük başarılara imza attılar. Önümüzde çok önemli bir seçim var. 7 Haziran seçimleri inşallah hep beraberce yenilenen ekibimizle beraber 7 Haziran seçimlerinde başarıyı yakalayarak yollarımıza devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, Alagöz’e başarılar dileyerek, “Sizleri kutluyorum. Bütün teşkilatlarımızın kongresi tamamlanmış oldu. Bu arada kadın kollarımızın kongreleri de yapıldı. Bu vesileyle Yeşilyurt kadın kolları başkanımızı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Kendilerini tebrik ediyoruz, görevinde başarılar diliyoruz. Şimdiye kadar Serap hanım hakikatten güzel bir çalışma örneği sergiledi. Yeni güç tazelemesiyle birlikte daha güzel hizmetleri hep birlikte el ele vererek ortak paydamız Malatya için, Yeşilyurt için, Battalgazi için gerçekleştireceğiz diye düşünüyorum” diye konuştu.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle teşekkür ediyorum. Bugün Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan,  AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve Kadın Kolları Başkanı Şule hanıma hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Bugüne kadar Malatya’da önce Osman başkanımızın da belirttiği gibi, il kadın kollarında görev yaptık. Ama daha sonra merkez ilçeler olarak ayrıldıktan sonra biz Malatya’yı bütün olarak gördüğümüz için hiçbir şekilde ayrılmadan Battalgazi’yle beraber destek içinde çalıştık. Bundan sonrada inşallah aynı şekilde çalışmayı düşünüyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Burada konuşan AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Kürün Özkan, “Kadın Kolları başkanımız olarak yeni seçilen Aynur Oğuzhan başkanımıza hayırlı olsun demek üzere ilçe belediye başkanımız,  Ak Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanımız Osman Güder ve Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanımızla beraber katıldık. Yeni görevinde başarılar diliyorum. 7 Haziran bizim için çok önemli. Kadınlar olarak sahada olacağız. Seçimin öneminin farkındayız. Başkanlık sisteminin farkındayız. İnşallah biz kadın kolları olarak hep beraber çalışacağız” diye konuştu.  

AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’de, “Yeni görevine seçilen İl Kadın Kolları Başkanımız Aynur ablaya hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak üzere kendilerini ziyaret etmiş olduk.  Bizi kabullerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynur ablamız bizim partimizin ablası, uzun süreçtir il başkan yardımcılı görevlerinde bulundular.  İl yürütmesinde beraber çalıştık. İl kadın kolları Malatya’nın tüm yüzde 50’nin üzerinde bir seçmene sahip olan kadınlara hitap eden bir birimimiz. Bu birimin başında olması kendisine çok büyük sorumlular yüklemektedir. İnşallah hep beraberce bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışarak bu yükün altından kalkacağız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “İl teşkilatımız olsun, ilçe teşkilatlarımız olsun, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, kongrelerle bir güven tazelediler. Bu güven tazeleme sonucunda Aynur hanım İl Kadın Kolları başkanımız oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz, görevinde başarılar diyoruz.  Geçtiğimiz dönemde il başkan yardımcısı olarak görev yapan Aynur hanım, bundan böyle kadın kolları başkanımız olarak bu görevi daha güzel bir şekilde yerine getirecek. Biz partimizin daha ileriye ulaşması noktasında Aynur hanımın ve diğer kadın kollarındaki arkadaşlarımız ve biz yerel yönetimler olarak el ele vererek daha güzel bir Malatya’yı çağdaş, modern, anlamda oluşturmak için birlikte gayret göstereceğiz” diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim kadın kollarının çalışması, inşallah hep beraber ekip çalışması halinde devam edecek. İlçe kadın kolları başkanlarımla birlikte, tüm ekibimle beraber, teşkilatımla beraber, uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğim. Allah hepimizin yolunu açık etsin” diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber