Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 13:58 Yorum: 0

Ayrancı Belediyesi’nden İlçe Halkına İftar Yemeği

Karaman'ın Ayrancı İlçe Belediyesi her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğinin sekizincisini düzenledi.

Ayrancı Belediyesi’nden İlçe Halkına İftar Yemeği

Karaman'ın Ayrancı İlçe Belediyesi her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeğinin sekizincisini düzenledi.

Hakim Ali İmran Altın Parkı'nda verilen iftar yemeğine, MHP Karaman İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde iftarı bekleyen vatandaşlar 5 ayrı noktadan dağıtılan yemeklerde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yemek sonrası konuşan Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, "Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı bu mübarek Ramazan ayının dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan mazlumların kurtuluşuna, insanlığın barış, huzur ve hidayetine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim dedi.

Büyükkarcı, "Dinimiz oruçluya iftar açtırmanın mükafatı yüksek bir ibadet olduğunu emrediyor. Bu vesile ile her yıl düzenlediğimiz iftar programlarının bu yıl sekizincisini gerçekleştirdik. Şu an dağıtım yapan arkadaşlarımız, aşçı ve görevlilerimiz alan hazır olan 2 binin üzerinde tabldotun tükendiğini söylediler. Nüfusu 2 bin 300 olan bir ilçede 2 bin kişi ile iftar etmek gurur verici bir durum. Buradan davetimize icabet eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber