Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Eylül 2014 - 10:35 Yorum: 0

Aysal'dan Özgörkey'e destek

Galatasaray Başkanı Aysal'dan Cemal Özgörkey'in başkan adaylığına destek geldi.

Aysal'dan Özgörkey'e destek

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak müthiş umumi kurulda eski yöneticilerden Cemal Özgörkey'in başkanlığa namzet olacağını bildirdi.

Aysal, Galatasaray Futbol Takımı ile Arsenal maçı için Londra'ya gitmeden evvela Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Kulübü'nde ati ay sonunda yapılacak seçimli müthiş umumi kurulda namzet olmayacağını daha evvela açıklayan Aysal, gazetecilerin seçimle ilgili sorusu üzerine, 'Size iyi bir haber vereyim. Bu sabah öğrendiğime oranla bir müddetten bu yana Cemal Özgörkey kardeşimiz başkanlık için hazırlanıyor. Geçtiğimiz 15-20 gün arasında hazırlıklarını başlatmıştı. Tamamlamış, iri ihtimalle bugün o da adaylığını açıklayacak ve böylece benim de desteğime sahip olacak. Bir Galatasaray başkan adayı önünüze çıkmış oldu. Hayırlısı olsun' diye konuştu.

Aysal, kendisinin namzet olup olmayacağı yönündeki soruya, 'Benim kararım göze çarpan lakin Galatasaray'da hizmet aralıksız devam eder. Cemal Özgörkey öteki adaylar kadar tıpkı biçimde Galatasaray'a hizmet etmiş iyi bir iş adamıdır. Galatasaray'ın bugünkü hayat tarzını imkanlarını ve ihtiyaçlarını fazla fazla iyi bilen, buna oranla de hesabını kitabını yapmış, Galatasaray'ı yönetebilecek her çeşitli güce ve tecrübeye sahip bir kişi. Herkesten evvela ben kendisine başarılar diliyorum' yanıtını verdi.

Cemal Özgörkey ile görüşüp görüşmediği sorusu üstüne de Aysal, 'Tabii dün konuştum. Daha evvela de bir iki kere konuşmuştum. Hazırlıklarını iri bir özenle yaptı. Tahmin ediyorum bu sürece o da yetişmiş olacak' ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber