Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Ayşe Begüm Onbaşı’nın yeni hedefi Bulgaristan

Güney Kore'de yapılan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda 15-17 yaş grupları arasında altın madalya kazanan Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı...

Ayşe Begüm Onbaşı’nın yeni hedefi Bulgaristan

Güney Kore'de yapılan 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda 15-17 yaş grupları arasında altın madalya kazanan Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı altın madalya hedefiyle Bulgaristan'a gidiyor.

Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde gerçekleştirilecek olan "7. Plovdiv Aerobik Cimnastik Open Cup'a Manisa Büyükşehir Belediyespor adına katılacak olan Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde tek, çift ve trio stillerinde yarışacak.

13-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak turnuvada Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Obaşı ile birlikte 15-17 yaş kategorisinde yine Manisa Belediyespor kulübünden sporcular Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin de yarışmalara dahil olacak. Sporculara antrenörleri Gürkan Er, Emine Özkan ve Yasin Talay'ın eşlik edeceği, Akhisarlı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı 15-16 Ekim (Cumartesi ve Pazar) günleri podyuma çıkacağı bildirildi.

Uluslararası yarışmalarda bugüne kadar 35 altın madalya kazanarak "Madalya canavarı" olarak adlandıran Ayşe Begüm Onbaşı, Bulgaristan'da kulübü ve Akhisar adına yarışarak Türkiye'ye altın madalyalarla gelmek istediğini belirtti. Onbaşı, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydederek, desteklerinden dolayı antrenörleri ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'a teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber