Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 30 Ocak 2016 - 01:03 Yorum: 0

Ayşe Kamçı, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Ayşe Kamçı, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor

MALATYA - Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Hafta içerisinde Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ve eşinden ayrı olarak çocukları ile birlikte yaşayan hanımları, Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Sevgi Şahin ile birlikte ziyaret eden Bayan Kamçı, vakıf aracılığı ile bunlara ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Hanımları ve çocuklarını evlerinde ziyaret eden ve onlara misafir olan Bayan Kamçı, hanımların ihtiyaç ve sorunlarını da dinleyerek ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi ve onların taleplerinin çözüme kavuşturulması amacı ile Vakıf Müdiresi Şahin’e iletti.

Üç eve misafir olan Bayan Kamçı, ziyaret sırasında onlara gıda paketi hediye etti. Çocuklarla da yakından ilgilenen ve onları seven Bayan Kamçı, çocuklara oyuncak hediye edip, eğitim durumları hakkında bilgi aldıktan sonra çocukların eğitimlerini aksatmamaları için de okul ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlayacaklarını belirtti. Giyecek ve yakacak ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile de Vakıf tarafından nakdi yardımda bulunuldu.

Bayan Kamçı’nın önümüzdeki günler de Battalgazi ilçesinde de ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri ve eşinden ayrı olarak çocukları ile birlikte yaşayan hanımları ziyaretinin devam edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber