Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 11 Nisan 2015 - 14:56 Yorum: 0

Ayşe Kamçı'dan yardıma muhtaç hasta ziyaretleri

Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı Malatya Devlet Hastanesinde tedavi gören yardıma muhtaç hastaları ziyaret etti.

Ayşe Kamçı'dan yardıma muhtaç hasta ziyaretleri

MALATYA GÜNCEL/Funda Şahin - Malatya Valisi Süleyman Kamçı’nın eşi Ayşe Kamçı Malatya Devlet Hastanesinde tedavi gören yardıma muhtaç hastaları ziyaret etti.

Bayan Kamçı beraberinde Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’ nun eşi Esra Babahanoğlu ve Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sevgi Şahin ile birlikte Malatya Devlet Hastanesinde tedavi gören yardıma muhtaç hastaları ziyaret ettiler.

Yeşilyurt SYDV Müdürü Şahin’den de yardıma muhtaç hastalar ve onlara yapılan yardımlar hakkında bilgiler aldıktan sonra hep birlikte Devlet Hastanesi Polikliniklerini ziyaret ettiler. Polikliniklerde tedavi gören hastalarla görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Bayan Kamçı doktorlardan da hastaların durumları hakkında bilgiler aldı.

Hastalara çiçek ve çeşitli hediyeler veren Bayan Kamçı hastaların tedavileri konusunda her türlü yardımın yapılacağını belirterek kendilerine geçmiş olsun diyerek acil şifalar diledi.

Hastanede ziyaretini tamamlayan Bayan Kamçı yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber