Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Nisan 2018 - 13:58 Yorum: 0

Ayşe öğretmenin cezasının denetimli serbestliğe dönüştürülmesi için başvuru yapıldı

Bir televizyon programındaki konuşması nedeni ile terör örgütü propagandası yapmak suçundan cezaevine gönderilen Ayşe Çelik'in avukatı, müvekkilinin...

Ayşe öğretmenin cezasının denetimli serbestliğe dönüştürülmesi için başvuru yapıldı

Bir televizyon programındaki konuşması nedeni ile terör örgütü propagandası yapmak suçundan cezaevine gönderilen Ayşe Çelik'in avukatı, müvekkilinin denetimli serbestliğe alınması için başvuruda bulundu.

Yaklaşık iki yıl önce telefonla katıldığı bir televizyon programındaki konuşmasında terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Ayşe Çelik, 6 aylık infaz erteleme süresi dolduğu için geçtiğimiz günlerde kızı ile birlikte cezaevine konuldu. Çelik'in avukatı Mahsuni Karaman, Diyarbakır İnfaz Hakimliğine başvurarak müvekkilinin cezasının denetimli serbestlik tedbiri ile infaz edilmesini talep etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber