Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 07 Ağustos 2015 - 18:38 Yorum: 0

Ayşehan cami çevresi düzenlendi

Battalgazi Belediyesi Sorumluluk alanındaki camii,okul ve Kur’an Kurslarında çalışmalarını sürdürüyor.

Ayşehan cami çevresi düzenlendi

Battalgazi Belediyesi Sorumluluk alanındaki camii,okul ve Kur’an Kurslarında çalışmalarını sürdürüyor.  

Son olarak, Üçbağlar Mahallesi Sivas Caddesi güzergahında bulunan Ayşehan Camiinde çevre düzenleme ve rulo çim çalışmasında bulunuldu. Cami alanı etrafında yapılan çalışma cami cemaati ve mahalle sakinleri tarafından taktir topladı.

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ayşehan Camii çevresinde yapılan çalışma neticesinde; 500 metrekare alan da rulo çim serimi gerçekleştirilmiştir. Konuyla ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Haluk Şener, Çevre Belediyeciliği kapsamında  yapılan çalışmaların sürdüğünü; ilçe genelindeki Cami, Kuran Kursları, Okullarda benzer çalışmaların rutin olarak yapıldığını ifade etti.

Şener: "Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın yeşile ve doğaya karşı olan duyarlılığının çok yüksek olduğunu Malatya kamuoyu yakinen bilmekte olup; bu anlamda her geçen gün artan iş hacmimizle birlikte Battalgazi'yi çevresi ve yeşil alanları ile mazisine yakışır bir noktaya getirmek için gayret etmekteyiz”dedi. Bu çerçevede, Mahalle Sakinleri ve Cami Cemaati’nin talepleri doğrultusunda; Üçbağlar Mahallesinde bulunan Ayşehan cami etrafında çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışmalarını bitirdiklerini ifade ederek, 500 metrekarelik alanda Rulo Çim çalışması yaptık. Cami yapılan çalışmalar sonrasında bölgeye yakışır bir hal aldı. Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü olarak; vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, sorumluluk alanımızdaki bölgelerde yeşil alan, bank, çöp kovası ve diğer hizmetleri de hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber