Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 11:25 Yorum: 0

AYSO yönetimi, İl Emniyet Müdürü Baştuğ’u ziyaret etti

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın'da göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'a hayırlı olsun ziyaretinde...

AYSO yönetimi, İl Emniyet Müdürü Baştuğ’u ziyaret etti

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın'da göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Cılızoğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş, Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Günver, Mehmet Küçük, Levent Candal, Sinan Yılmaz, Nuri Önel ile Genel Sekreter Kerem Öden katıldı.

Ziyarette AYSO Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, ziyarete katılan AYSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ'a başarılar diledi.

Aydın sanayisi ve AYSO hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, Aydın ekonomisine yön verecek Aydın Serbest Bölge projesini tanıttı. Şahin, "Hepimizin bildiği üzere ekonomi güven ortamında gelişiyor ve büyüyor. İlimize gelecek yerli ve yabancı yatırımcı da bunu dikkate alıyor. Bu süreç içerisinde Sayın Müdürümüzün önderliğinde Emniyet teşkilatının ilimiz ve bölgemiz için önemli hizmetler vereceklerdir. Bunun için başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı AYSO heyetine teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Baştuğ ise, "Önceki görev yerim Mersin'de görevim süresince emniyet teşkilatını daha iyi hizmet vermesi için mücadele ettim. Gereken önlemleri zamanında aldığımız için de sıkıntı çekmeden süreci tamamladık. Çünkü Mersin'in kozmopolit bir yapısı var. Özellikle toplumda yaşanan olayların değişik gruplarca kışkırtılması olasılığına karşı hep hazırlıklı olduk ve aldığımız tedbirlerle bunları önledik. Aydın daha sakin bir yer ama biz Emniyet teşkilatı olarak hazırlıklarımızı ve tedbirlerimizi önceden alacağız. Aydın'ın önemli bir sanayi potansiyeli var. Özellikle, tarıma dayalı sanayisinin gelişmesinde AYSER'in önemli katkısı olacaktır. Aydın Serbest Bölge projesinde tüm katılımcılara başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra her faaliyetin ve hizmetin en verimli şekilde sonuçlanacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber