Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:45 Samsun’da pompalı tüfekle 3 kişiyi yaralayan şahıs yakalandı12:44 TSE Ankara Kalite Kampüsü’nün inşaatı yüzde 80 seviyesine ulaştı12:44 Rektör Özkan: "2 yıl içinde Araştırma Üniversitesi olma hedefine ulaşacağım...12:44 Safrantech TEKNOFEST’te Karabük’ü temsil edecek12:41 Başkan Çolakbayrakdar: "Kayseri, Türkiye’nin tarımsal üretim merkezi olacak...12:40 Millî Mücadele’de Türk Ocakları’nın katkısı12:37 Aksaray’da iki araç kavşakta çarpıştı: 2 hafif yaralı12:37 Tartıştığı müşteriye amansız takip: 3 yaralı12:37 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı12:37 Büyükşehir’in Çocuklara Özel Şenliği’ne ücretsiz ulaşım imkânı12:34 Nazilli’de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor: 1 tutuklama12:34 Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi
Spor 30 Mart 2017 - 12:23 Yorum: 0

Aytemiz Alanyaspor’da Kasımpaşa mesaisi sürüyor

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor’da Kasımpaşa mesaisi sürüyor

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde topla ısınma çalışmasıyla başlayan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik idmanların yapıldığı belirtildi. Hafif sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç takımla çalışmaya başlarken, ülkesinin milli takımı kadrosundaki 5 futbolcu ise ilçeye gelerek idmana katıldı. Turuncu-yeşilliler hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

N'Sakala: "Önümüzde önemli bir maç var"

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli sol bek oyuncusu N'Sakala Kasımpaşa maçının kendileri için zorlu geçeceğini söyledi.

Afrika Kupası'ndan döndüğünde iyi maçlar sergilediğini aktaran N'Sakala, "Ama performansımı milli takıma değil Alanyaspor'un yükselen grafiğine bağlıyorum. Önümüzde önemli bir maç var ve zorlu bir maç olacak. İçeride belli bir tempomuz mevcut, bunu bu maça da yansıtırsak maçı alıp rahat bir konuma geliriz" dedi.

"Alanyaspor'u seviyorum"

'Aytemiz Alanyaspor'da kalmak istiyor musun" sorusuna cevap veren N'Sakala, "Alanyaspor'u seviyorum, çok iyi bir kulüp. Yeni kamp tesisleri de yapılıyor. Başkanı, personeli ve takımı biliyorum şehir de çok güzel" ifadelerini kullandı.

Omeruo: "Tek hedefimiz ligde kalmak için çalışmak"

Nijerya Milli Takımı'ndan dönen stoper oyuncusu Omeruo ise tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, "Ben buraya transfer olduğum zaman hedefimiz ligde kalmaktı. Şu an hedefimize çok yaklaştık, umarım birkaç hafta içerisinde garantileyip daha rahat bir nefes alacağız. Burada kalıp kalmayacağım tamamen kulüplere bağlı ama şu an tek hedefimiz ligde kalmak için çalışmak" diye konuştu.

"Kasımpaşa iyi bir takım"

Kasımpaşa maçı ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Omeruo, "Ligin 2. yarısında yaklaşık 10 maç savunma hattında arkadaşlarımla birlikte oynadık. Milli arada birlikte çalışamamak bizi etkilemez. Kasımpaşa takımını geçen seneden tanıyorum. Kasımpaşa iyi bir takım. Her maç zor, biz konsantrasyonumuzu yüksek tutup alabileceğimizin en iyisini almalıyız" değerlendirmesini yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber