Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Bursa'ya düzenlediği 2 günlük iş ve inceleme gezisi kapsamında; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile kardeş oda protokolü...

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

Aydın Ticaret Odası (AYTO), Bursa'ya düzenlediği 2 günlük iş ve inceleme gezisi kapsamında; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile kardeş oda protokolü imzaladı.

Burtarım 2016 Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı'nı ziyaret etti. AYTO Başkanı Hakan Ülken başkanlığında Bursa'ya düzenlenen iş ve inceleme gezisinde AYTO Yönetim Kurulu, AYTO Meclis Üyeleri ve AYTO üyeleri yer aldılar.

"Bursa'mız ve Aydın'ımız gelişirse Türkiye büyür"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen kardeş oda protokol töreninde konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, günümüzde kalkınmanın odak noktasının kentler olduğunu belirterek " Ülkelerden ziyade artık kentlerin yarıştığı bir dönemdeyiz. Bu yüzden Bursa'mız gelişirse, Aydın'ımız gelişirse Trabzon'umuz, Mardin'imiz, Afyon'umuz gelişirse Türkiye büyür" dedi.

Bursa ve Aydın arasındaki kardeşliğini güçlendirecek bu protokolün iki şehir için hayırlı olmasını temenni eden Burkay, "Turizm ve tarım kenti olan Aydınımız da ülkemizin en stratejik sektörleri olan alanlarda Aydın Ticaret Odamızın örnek projeleriyle gücüne güç katarak ülkemizin büyümesine önemli katkılar sağlamaya devam edecek." diye konuştu.

"Bursa ile Aydın arasında pek çok ortak nokta bulunmaktadır"

Bursa ve Aydın arasında pek çok ortak nokta olduğunu belirterek sözlerine başlayan AYTO Başkanı Hakan Ülken de, Aydın'ın turizm, sanayi, enerji ve tarım kenti olduğunu belirterek; "Bursa ile Aydın arasında pek çok ortak noktamız bulunmaktadır. Bu potansiyeli kinetik enerjiye dönüştürüp birlikte güzel işlere ve projelere imza atabiliriz. Ortak akılla hareket ettiğimiz sürece hem Bursa hem Aydın hem de Türkiye kazanacak. Bu kardeşlik protokolünün iki bölgemizin geleceğine yön vermesini diliyorum" dedi.

Bursa'yı 2. memleketi gibi gördüğünü belirten AYTO Başkanı Ülken, "Bursa'da öğrenciliğimi geçirdim, Bursaspor'da yöneticilik yaptım, ticari bağım hala devam etmektedir. Bursa bizim gurur kaynağımız; BTSO'nun ve kent dinamiklerinin katkılarıyla inanıyorum ki Bursa, önümüzdeki yıllarda Türkiye'nin 3 büyük kentinden biri olacak" dedi.

Konuşmaların ardından BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, kardeş oda protokolünü imzaladı. Toplantı, iki oda üyelerinin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Protokolün ardından Aydınlı işadamları, BTSO tarafından kente kazandırılan Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile BTSO Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi'ni (BTSO MESYEB) inceledi. Başkan Burkay, AYTO Başkanı Ülken ve beraberindeki heyete yakın zamanda açılacak merkezler hakkında detaylı bilgiler aktardı.

Burtarım 2016 ziyaret edildi

Bursa iş ve inceleme gezisi kapsamında organize edilen Burtarım 2016 Bursa 14. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ziyaretine Aydın Ticaret Odası'na tarım ve hayvancılık sektöründen kayıtlı üyeler katıldı.

Fuarı, AYTO'ya tarım ve hayvancılık sektöründen kayıtlı 33 üye ziyaret etti. AYTO Üyeleri, AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan ve AYTO Meclis Üyesi Ayhan Atakul refakatinde gerçekleşen fuar ziyaretinde Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri ve Sera Teknolojileri alanlarındaki gelişmeleri takip etme imkanı buldular.

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

AYTO ve BTSO kardeş oda protokolü imzaladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber