Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısı yapıldı. Bir kıraathanedeki genel kurulda yıllık çalışma, denetim kurulu raporları, bilanço...

Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurul toplantısı yapıldı. 

Bir kıraathanedeki genel kurulda yıllık çalışma, denetim kurulu raporları, bilanço ile gelir ve gider tabloları, 2015 yılı bütçesi okunup ibra edildi.

Toplantıda, merkez birliğince uygulamaya konulan kooperatif takibindeki kredi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin uygulama oy birliğiyle kabul edildi.

Kooperatif Başkanı Alaattin Yıldız, zor şartlar altında aldıkları kooperatifi daha iyi seviyelere yükselttiklerini belirterek, "Esnaflarımızın yanında, çözüm odaklı çalıştık. Onların finansman ihtiyacını sağlamak adına önlerinin açılması için uğraştık" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber