Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Ayvacık'ta mesire yerinde tahribat

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık'ta, çamlık mesire yerindeki ağaçlar ve piknik masaları henüz belirlenmeyen kişilerce tahribata uğratıldı.Daha önce de piknik masalarını kıran kişiler, kamelyaların...

Ayvacık'ta mesire yerinde tahribat

ÇANAKKALE (AA) - Ayvacık'ta, çamlık mesire yerindeki ağaçlar ve piknik masaları henüz belirlenmeyen kişilerce tahribata uğratıldı.

Daha önce de piknik masalarını kıran kişiler, kamelyaların ağaç parçalarına zarar verip yaktı, bazı çam ağaçları da kesti.

Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin, tahribatlara karşı duyarlı olunmasını isteyip, "Bu mesire yeri tüm Ayvacık halkına aittir. Burada yapılan tahribatlar hepimizi ilgilendiriyor. Burada mutlaka duyarlı olunması gerekir. Yaz aylarının da yaklaşmasıyla mesire alanımızda düzenlemeler yapıyoruz. Bu tür tahribatlar çalışmalarımızı da geciktiriyor" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber