Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ağustos 2021 - 13:53 Yorum: 0

Ayvalık Kaymakamı Görgülüarslan İzmir-Konak kaymakamlığına atandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri...

Ayvalık Kaymakamı Görgülüarslan İzmir-Konak kaymakamlığına atandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir'in Konak ilçesi kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Görgülüarslan'ın terfi ettiği bir atama olarak değerlendirilen karar kapsamında, Ayvalık kaymakamlığı görevine ise Bilecik-Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman getirildi. Başarılı çalışmaları, mütevazı kişiliği ve insancıl tavırlarıyla Ayvalık'ta 7'den 77'ye herkesin gönlünde taht kuran Gökhan Görgülüarslan'ın İzmir'e atanması ilçede üzüntüyle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber