Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 15:38 Yorum: 0

"Ayvalık Uluslararası Film Festivali" başladı

BALIKESİR (AA) - Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin anısına düzenlen "3. Ayvalık Uluslararası Film Festivali", başladı.Sanat...

'Ayvalık Uluslararası Film Festivali' başladı

BALIKESİR (AA) - Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin anısına düzenlen "3. Ayvalık Uluslararası Film Festivali", başladı.

Sanat Fabrikası'nda düzenlenen kokteylin ardından, İspanya yapımı "Disorder of the Senses" filminin 30 dakikalık kısa gösterimi yapıldı.

Festival Koordinatörü ve Oyuncu Erkan Cılak, bu yılki sinema festivalinde, Soma'da 301 maden işçisinin hayatını kaybetmesi nedeniyle çok eğlenceli programlar hazırlamadıklarını söyledi. Cılak, daha sonra program hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Program, Atıl İnanç'ın yönetmenliğini yaptığı Ayvalık ve Edremit Körfezi'nde çekilen sahnelerin de yer aldığı "Daire" filminin gösterimiyle son buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber