Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Ocak 2018 - 16:13 Yorum: 0

Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk karne heyecanı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı başında sessiz sedasız hizmete giren Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ilk kez karne...

Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk karne heyecanı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı başında sessiz sedasız hizmete giren Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ilk kez karne heyecanı yaşandı.

Sömestre tatili nedeniyle ilk kez karne alan okulun öğrencilerinin son derece heyecanlı oldukları gözlendi.

74 Lise, 220 ortaokul olmak üzere toplam 276 öğrenci mevcudu olan okulda yarıyıl tatili nedeniyle yapılan törende; Ayvalık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkin Kamacı, okulun başarılı öğrenci ve öğretmenlerine ödüller dağıttı.

Törende konuşan Okul Müdürü Mustafa Demirci, "2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemi bu törenle son bulacak. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, gelecek geçmiş üzerine kurulur. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, geçmişiyle korkusuzca yüzleşen ve hatalardan ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadır. Bu vesileyle siz öğrenciler, bu dönem sonunda kendinizle girişeceğiniz bir iç muhasebeyle, yeni bir başlangıç yapma şansını yakalayacaksınız. Bu sayede ikinci döneme daha dinamik başlayacak ve gelecekteki hedefleriniz için daha azimli ve kararlı olacaksınız" dedi.

Törende konuşan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ersin Kamacı da Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin kendilerine yakışır öğrencilerle vücut bulduğunu kaydederek, "Okulumuzdan önümüzdeki eğitim ve öğretim yıllarında oldukça yüksek başarı çıtası bekliyorum. İnanıyorum ki, bu okuldaki her öğrencimiz elde edecekler başarılarla kendilerinden söz ettireceklerdir" ifadelerini kullandı.

Tören öğrencilere karnelerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk karne heyecanı

Ayvalık Ustalı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ilk karne heyecanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber