Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ocak 2017 - 16:28 Yorum: 0

Ayvalık’a tam donanımlı kurtarma aracı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından satın alınan tam donanımlı acil kurtarma aracı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği...

Ayvalık’a tam donanımlı kurtarma aracı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından satın alınan tam donanımlı acil kurtarma aracı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Karbon yangın ve molotof battaniyesi ve önden çekme halatı gibi olay yerinde hayati önem taşıyan toplam 300 farklı ekipmanın bulunduğu tam donanımlı kurtarma aracının Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği filosuna katılması memnuniyetle karşılandı. Ayvalık İtfaiye Grup Amiri Ahmet Yalvaç, yeni tam donanımlı kurtarma aracının filolarına katılmasının kendilerini daha da güçlendirdiğini ifade etti. Yalvaç, "Bu aracımızın satın alınıp bizlere ulaştıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Allah bu aracı kazasız belasız kullanmak nasip etsin" dedi.

Ayvalık’a tam donanımlı kurtarma aracı

Ayvalık’a tam donanımlı kurtarma aracı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber