Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ocak 2018 - 17:28 Yorum: 0

Ayvalıkgücü Belediyespor, Edirnespor’u 3-0 mağlup etti

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligdeki 11 maçta aldığı 10 galibiyetle gurubun...

Ayvalıkgücü Belediyespor, Edirnespor’u 3-0 mağlup etti

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligdeki 11 maçta aldığı 10 galibiyetle gurubun favorilerinden biri haline geldi.

2. ligde Efeler Grubu'nda mücadele eden kırmızı-beyazlı takım, 13. haftada kendi seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden Edirne Spor ile karşılaştı. Ayvalıkgücü Belediyespor, mücadeleden 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü'ne ait kapalı spor salonunda saat 12.30'da başlayan karşılaşmayı Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Gençlik ve Spor Hizmetleri ilçe Müdürü Cem Hamzaoğlu'un yan ısıra kulüp yöneticileri izledi.

Ayvalıkgücü Belediyespor'da koç Sedat Oğuz, Selcan, Ceren, İlknur, İrem, Ezgi, Ekinsu, Hilal, Sibel, Beril ve Ilgın'ı sahaya sürerken, Edirnespor ise Burçin, Sedef, Edanur, Yaren, Ezgi, Burcu, Elif, Aysu, Büşra, Hilal, Seren, Deniz ve Selay ile sahaya çıktı. Ligin 13. haftasındaki karşılaşmada, baştan sona başarılı bir mücadele sergileyen Ayvalıkgücü Belediyesporlu sporcular, karşılaşmada ilk seti 25 - 13, ikinci seti 25 - 17, üçüncü seti de 25 - 22 alarak sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Takımın sakat oyuncusu Elif ve Ayvalıkgücü Belediyespor Futbol Takımı'nın flaş transferi Brezilyalı futbolcu Dudu Lima'nın da taraftarların arasında izlediği karşılaşmaya, kırmızı-beyazlı voleybolcular "Geçmiş Olsun Elif" pankartıyla çıktılar.

"Zafere az kaldı"

Takımın her hafta üstüne koyarak başarıya kenetlendiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, her geçen hafta bir üst lige çıkmaya kenetlendiklerini belirtti. Gençer, "Takımımızı önemli bir eksiği olan Elif'in yokluğunda iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Öncelikle Elif'e geçmiş olsun diyorum. Takımımız çok güçlü bir takım haline geldi. Bu başarı için başta Sedat Hocamızı yöneticilerimizi, kızlarımızın ailelerini ve takımımızı tek tek kutluyorum. Zafere az kaldı" diye konuştu.

Ayvalıkgücü Belediyespor, Edirnespor’u 3-0 mağlup etti

Ayvalıkgücü Belediyespor, Edirnespor’u 3-0 mağlup etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber