Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Eğitim 19 Mart 2018 - 17:53 Yorum: 0

Ayvalıklı 15’liler Çanakkale’de

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 15 yaşındaki 164 öğrenci ellerine kına yakılarak Çanakkale'ye gönderildi.

Ayvalıklı 15’liler Çanakkale’de

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 15 yaşındaki 164 öğrenci ellerine kına yakılarak Çanakkale'ye gönderildi.

Ayvalık Kaymakamlığı öncülüğünde, Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "15'liler Geliyor" adını taşıyan proje kapsamında; ilçedeki okulların 9. sınıflarda eğitim gören 15 yaşındaki 164 erkek öğrenci,26 öğretmenin koordinesinde 5 ayrı otobüsle, sabahın ilk ışıklarına Çanakkale yoluna düştü.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Ayvalık Belediyesi'nin yanı sıra Çanakkale-Eceabat Kaymakamlığı'nın verdiği desteklerle gerçekleşen organizasyonla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, düzenledikleri organizasyonun amacının, Çanakkale ruhunu öğrencilere aktarabilmek, anlatarak değil aynı zamanda yaşayarak da bunu öğrenebilmelerini sağlayabilmek olduğunu vurguladı.

Güner Bahadır yaptığı açıklamada, "Bunun dışında görev verildiği zaman Türk gençlerinin bu görevlere her zaman hazır olduklarının mesajını toplumumuza verebilmektir. Tıpkı tarihte olduğu gibi, yaş fark etmeksizin 7'den 77'ye herkesin vatan savunması için her an hazır olduklarını hatırlatmaktı. Tokatlı 15'lilere ithafen böylesi bir organizasyonu düzenlemenin mutluluğunu yaşadık. Ben destek veren herkese ve tüm kurumlara sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Günü birlik organizasyonda Ayvalıklı öğrencilerin Çanakkale şehitliğini ziyaret ederken son derece duygusal anlar yaşadıkları öğrenildi.

Ayvalıklı 15’liler Çanakkale’de

Ayvalıklı 15’liler Çanakkale’de

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber