Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Ayvalık’ta briç heyecanı başlıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Briç İhtisas Kulübü tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Geleneksel Briç Festivali 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında...

Ayvalık’ta briç heyecanı başlıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Briç İhtisas Kulübü tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Geleneksel Briç Festivali 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Grand Otel Temizel'de organize edilen 5. Ayvalık Briç Festivali'ne Türkiye'nin dört bir yanından briç oyuncularının yanı sıra yurt dışında da oyuncular katılacak. 30 Eylül Cuma günü saat 16.00 da "Hoş geldiniz" ikili turnuvası ile başlayacak olan festival, 1 Ekim Cumartesi günü ise "Sepete Hücum" adıyla gerçekleşecek karşılaşmalarda, oyuncuların Ayvalık'a has ürünlerden oluşan sepetleri kazanabilmek için mücadeleleriyle devam edecek.

Oldukça heyecanlı ve zevkli karşılaşmalara sahne olması beklenilen festivalin son etabının gerçekleşeceği 2 Ekim Pazar günü ise briç oyuncuları takımlar halinde karşılaşma yapacaklar. 4 kişiden oluşan takımlar halinde mücadele edecek olan ekipler, ilk üçe girebilmek için kıran kırana yarışacaklar.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Briç Kulübü Başkanı Sevinç Bozok, briç gibi güzel ve zevkli akıl oyununu gözlemlemek ve heyecanlı maçları izlemek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Başkan Bozok, festivalin gerçekleşmesinde kendilerine destek veren Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı'nın yanı sıra Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu ile isimlerinin açıklanmasını istemeyen tüm dostlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber