Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Ocak 2020 - 01:43 Yorum: 0

Ayvalık’ta göçmen operasyonu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen Kongo uyruklu 19 düzensiz göçmen ve bu göçmenlere yardım...

Ayvalık’ta göçmen operasyonu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek isteyen Kongo uyruklu 19 düzensiz göçmen ve bu göçmenlere yardım eden 4 organizatör zanlısı İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesindeki ekipler tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi sınırları içerisindeki Badavut Mevkii, Karakol Dağı sahilinde Midilli Adası'na gitmeye hazırlanan 19 düzensiz göçmen Çanakkale plakalı bir panelvan aracın içerisinde ele geçirildi. Jandarma ekipleri kısa bir operasyonun ardından aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu Kongo'lu düzensiz göçmenlere organizatörlük yaptıkları belirlenen Y.P., C.E., İ.Ö., S.K. ve C.Ç. isimli zanlıları da yakalayarak gözaltına aldı. Yakalan düzensiz göçmenler ile 4 organizatör zanlısı hakkında yasal işlemlere başlanıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber