Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Mart 2017 - 16:48 Yorum: 0

Ayvalık’ta jandarmadan sahte içki operasyonu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Bulvarı üzerinde bir eve yapılan operasyonda 35 kilogram sahte rakı ve rakı yapımında...

Ayvalık’ta jandarmadan sahte içki operasyonu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Küçükköy Mahallesi Sarımsaklı Bulvarı üzerinde bir eve yapılan operasyonda 35 kilogram sahte rakı ve rakı yapımında kullanılan 10 kilogram metil alkol ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesindeki ekipler aldıkları bir istihbaratı değerlendirerek, T.A. isimli şahsın evine yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, sahte içki yapımında kullanılan 10 kilogram metil alkol ile 5 litrelik pet şişeler ve tenekeler içerisine konulmuş 35 kilogram el yapımı sahte rakı ele geçirildi. T.A.'nın sahte rakı yapımında kullandığı metil alkolü kısa bir süre önce bir kargo firması aracılığıyla Gaziantep'ten getirdiği öğrenildi.

Ele geçirilen rakı yapımında kullanılan ilkel düzenekle 35 kilogram sahte rakı ve 10 kilogram metil alkole imha edilmek üzere Küçükköy Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından el konulurken, T.A. isimli şahıs hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber