Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Ocak 2021 - 14:58 Yorum: 0

Ayvalık’ta su patlaklarına BASKİ ekiplerinden anında müdahale

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 24 saat görev başında olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BASKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ayvalık...

Ayvalık’ta su patlaklarına BASKİ ekiplerinden anında müdahale

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 24 saat görev başında olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BASKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ayvalık BASKİ Şubesi ekipleri çalışkanlıklarıyla göz dolduruyor.

Vatandaşlardan gelen her türlü ihbarı anından değerlendirerek, su patlakları, kanalizasyon taşkınları ve benzeri sorunları kısa sürede çözümleyen BASKİ Ayvalık ekiplerinin duyarlılığı ilçe sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yağmur, kar, soğuk demeden gerçekleştirdikleri çalışmalarla Ayvalık'ın hızla büyüyen nüfusunu artık kaldırmaz durumda olduğunu savunan vatandaşlar ise ilçe genlindeki su ve kanalizasyon şebekelerinin komple yenilenmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Ayvalık Belediyesi'nin ortak proje üretmesini bekliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber