Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 07 Nisan 2021 - 17:23 Yorum: 0

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov’dan Türkiye’ye taziye mesajı

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Konya'da askeri gösteri uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilot için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a ve Genelkurmay...

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov’dan Türkiye’ye taziye mesajı

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Konya'da askeri gösteri uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilot için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e gönderdiği taziye mesajında, "Sizin acınız bizim de acımızdır. Hayatını kaybeden pilota rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Konya'da Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibi Türk Yıldızları'ndaki NF-5 uçağının eğitim uçuşu sırasında düşmesi sonucu şehit olan pilot için Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hasanov'un gönderdiği mesajda pilotun şehit düşmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdiği belirtildi. Hasanov'un mesajında, "Sizin acınız bizim de acımızdır. Hayatını kaybeden pilota rahmet diliyoruz, yakınlarının kederini paylaşıyor, ailesine en derin taziyelerimi sunuyorum. Allah rahmet eylesin" ifadelerine yer verdiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber