Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 26 Mayıs 2022 - 16:39 Yorum: 0

Azerbaycan’da TEKNOFEST coşkusu sürüyor

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bugün başlayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST"e Azerbaycan vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.

Azerbaycan’da TEKNOFEST coşkusu sürüyor

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bugün başlayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST"e Azerbaycan vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.

Türkiye dışında ilk kez Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 29 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan "TEKNOFEST" coşkuyla devam ediyor. Festivalde sergilenecek olan uçaklar, insansız hava araçları, helikopterler ve zırhlı araçların yanı sıra Bayraktar Akıncı TİHA ve Bayraktar TB2 SİHA'lar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Festivale katılanlar, Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile fotoğraf çektirdi. Festivalde ayrıca Türk Hava Kuvvetleri'nin helikopterleri, SOLOTÜRK uçakları, Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi ve Azerbaycan helikopterlerinin yaptığı gösteriler katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Crystal Hall ve Deniz Kenarı Bulvarı Milli Park'ta gerçekleştirilecek TEKNOFEST çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Dört gün boyunca devam edecek festivale, 200 binden fazla ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber