Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2017 - 14:33 Yorum: 0

Azerbaycan’ın jestine Beşiktaş’tan karşılık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi Karabağ-Chelsea mücadelesini izlemek için Azerbaycan'a giderek, devre arasında...

Azerbaycan’ın jestine Beşiktaş’tan karşılık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi Karabağ-Chelsea mücadelesini izlemek için Azerbaycan'a giderek, devre arasında hazırlık maçı oynamak için görüşme yapacak.

Azerbaycan, Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu beşinci haftasında evinde oynadığı Porto karşılaşmasında Bakü Olimpiyat Stadyumu'nu siyah-beyaz ışıklandırılarak destek vermişti. Beşiktaş, Azerbaycan'ın bu jestine kayıtsız kalmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş ile Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi, Azerbaycan'a giderek, Karabağ'ın Chelsea ile oynayacağı müsabakayı tribünden takip edecek. Güneş, ayrıca devre arasında hazırlık maçı için de görüşmelerde bulunacak.

Siyah-beyazlı ekibin Porto ile 1-1 berabere kaldığı mücadele boyunca destek amaçlı 68 bin kapasiteli Bakü Olimpiyat Stadyumu siyah-beyaz ışıklandırılıp, "Come to Beşiktaş" görseli döndürülmüştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber