Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:03 Yorum: 0

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Sakarya İlkokulu 4. sınıf öğrencisi engelli Merve Ender eğitim gördüğü okulda gösterdiği başarıdan dolayı...

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Sakarya İlkokulu 4. sınıf öğrencisi engelli Merve Ender eğitim gördüğü okulda gösterdiği başarıdan dolayı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından ödüllendirildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden Mehmet ve Suphiye çiftinin engelli kızı Merve Ender'e Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından bilgisayar hediye edildi. Sakarya İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Merve eğitim gördüğü okulda gösterdiği başarıdan dolayı Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dizüstü bilgisayar ve bir çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Viranşehir Kaymakamlığı makamında gerçekleştirilen ödül törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Yazı İşler Müdürü Haşim Yıldız katıldı.

Aile ile bir araya gelen Vali Tuna, Merve ve ailesi ile yakından ilgilendi. Vali Tuna aileye engelli kızları Merve için yapmış oldukları fedakarlıklardan dolayı teşekkür etti.

Tuna Merve Ender'i kutlayarak, "Kızımız dünyalar tatlısı gibi. Başarmak için hiç bir engel yoktur. Fiziki olarak bir engeli olabilir. Ama bunu gayret ederek aşabilirsin. Nice sağlam insanlar var ki Allah'ın verdiği bu imkanı değerlendiremiyor. Sen bütün bu engellere rağmen çalışarak başarılı olarak onlara örnek olmalısın. Eminim ki bütün engelleri aşarak büyük başarılara imza atarsın. İnşallah okuluna da gelerek seni ziyaret etmek isteriz" diye konuştu.

Vali Tuna, çocukların kaliteli eğitim almaları için öğretmen yeterliği konusunda çalışma yürüttüklerini kaydetti.

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Azimli Merve’ye bilgisayar ödülü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber