Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Aziziye Belediyesi Termalspor play-off oynayacak

ERZURUM (AA) - Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta 14 maçın tamamını kazanarak yarı finale çıktı.Aziziye Belediyesi Termalspor’un yarı final play-off...

Aziziye Belediyesi Termalspor play-off oynayacak

ERZURUM (AA) - Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta 14 maçın tamamını kazanarak yarı finale çıktı.

Aziziye Belediyesi Termalspor’un yarı final play-off rakipleri belli oldu. Lig maçlarını namağlup lider bitiren ve dört grupta puan kaybetmeyen tek takım olarak yarı finale çıkan Termalspor, 21-23 Mart'ta Ankara'da play-off yarı final maçlarını oynayacak.

B Grubu'nu lider bitiren Termalspor, play-off yarı final grubunda C grubunun ikincisi Kayseri Gençlik Hizmetleri, D grubunun üçüncüsü Diyarbakır Kayapınar Belediyesi ve A grubunun dördüncüsü İstanbul Üniversitesi ile eşleşti.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Günde çift antrenmanla müsabakalara hazırlanıyoruz. Ekibimizin moral ve motivasyonu oldukça iyi. Grup müsabakalarında gösterdiğimiz performansı sürdürerek, önce yarı finalde grubumuzu lider bitirip, ardından final müsabakalarından da alnımızın akıyla çıkarak birinci lige yükselmek istiyoruz. Çok güçlü bir ekibimiz var ve bu ekiple hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da inanmış bir ekiple yola çıktıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Gerek teknik heyetimiz ve gerekse oyuncularımızla iyi bir ekip oluşturduk. Grup müsabakalarında oyuncularımız müthiş bir performans sergileyerek 14 maçın tamamını farklı kazanma başarısı gösterdiler. Birinci Lig yolunda ilk aşamayı kolay geçtik. Artık önümüzde yarı final ve final müsabakaları var. İnşallah önce yarı finalde grubu lider bitirip, ardından final müsabakalarını da alnımızın akıyla tamamlayarak 1. Lig hedefine ulaşmak istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber