Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayram süresince ilçedeki Şehit ailelerini ziyaret etti, vatandaşlara mezarlıkta gül dağıttı, Ilıca Termal...

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayram süresince ilçedeki Şehit ailelerini ziyaret etti, vatandaşlara mezarlıkta gül dağıttı, Ilıca Termal Tesisleri'nde bayramlaşma programı düzenledi.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma iklimi olan Kurban Bayramı Aziziye'de farklı bir atmosferde kutlandı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bayram süresince, ilçedeki şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştirdi, vatandaşlara mezarlıkta gül dağıttı, ilçe halkıyla bayramlaştı.

Başkan Orhan, Kurban Bayramı namazını Ilıca Çarşı Camii'nde kılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından Ilıca mezarlığına geçen Başkan Orhan, burada mezarlık ziyareti gerçekleştiren vatandaşlara gül dağıttı. Daha sonra mezarlıktaki yakınları ile şehit ailelerine dualar okuyan Başkan Orhan, kurban ibadetini de ilçede yerine getirdi.

Takdir toplayan mesaj

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde de Başkan Orhan, Ilıca Termal Tesisleri'nde bayramlaşma programı düzenledi. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, ilçedeki kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları, muhtarlar ve personeller ile esnafların katıldığı bayramlaşma programının ana gündem maddesi 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. Bayramlaşma programının yapıldığı alana üzerinde demokrasi şehitlerinin resimlerinin yer aldığı, "Sizlere minnettarız! Sizler olmasaydınız belki de biz bu Kurban Bayramı'nın göremeyecektik. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum" yazılı ve Başkan Muhammed Cevdet Orhan imzalı dev afiş katılımcıların takdirini topladı.

Demokrasi şehitlerine rahmet…

Bayramlaşma programında konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, 15 Temmuz hain darbe girişimini bir kez daha lanetlerken, sonrasında oluşan milli birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptılar. Başkan Orhan, Türkiye'nin çok kritik bir virajdan döndüğüne işaret ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla aziz milletimiz yediden yetmişe sokaklara döküldü ve bu vatanın asla bölünemeyeceğini, ay yıldızlı bayrağın inmeyeceğini ve ezanların susmayacağını yedi düvele adeta haykırdı. Ardından yaklaşık bir ay süren demokrasi nöbetlerinde tüm Türkiye olduğu gibi Erzurum da çok önemli bir sınav vererek, genç yaşlı, çoluk çocuk, büyük küçük, kadın erkek demeden binlerce insanımız sokaklara döküldü ve sabahlara kadar nöbet tutarak demokrasiye sahip çıktı. Milletimizin oluşturduğu milli birlik, beraberlik ve kardeşlik sinerjisi, hain ellerin alçak girişimini boşa çıkardı. Hain girişiminin yaşandığı ilk anlarda milli bir refleks gösteren demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Allah bu ülkenin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kastedenlere fırsat vermesin." diye konuştu. Başkan Orhan, katılımcıların ve tüm ilçe halkının kurban bayramını kutlayarak sözlerini tamamladı.

Şehit ailelerine ziyaret…

Bayramlaşma programının ardından Başkan Orhan, İlçe Başkanı Keleş ve teşkilat mensupları ilçedeki şehit ailelerini ziyaret ettiler. Ağustos ayında Şırnak'ta şehit olan Demirgeçit Mahallesi'nden Pehlül Oruk ile geçtiğimiz yılın Eylül ayında Hakkari'de şehit olan Yunus Arda'nın ailelerini ziyaret eden Başkan Orhan ile Keleş, ailelerle sohbet ederek bayramlarını kutladılar. Başkan Orhan, bayram programlarına hastanede tedavi gören Erzurum'un manevi dinamiklerinden Veli Velioğlu Hoca Efendi'ye geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek devam etti.

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Aziziye’de bayram dolu dolu geçti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber