Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:44 Yorum: 0

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye Belediyesi, "Daha Temiz Bir Aziziye İçin" sloganıyla başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor.

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye Belediyesi, "Daha Temiz Bir Aziziye İçin" sloganıyla başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor. Başkan Orhan'ın öncülüğünde başlatılan temizlik seferberliği ile başkan yardımcıları ve tüm personellerin katıldığı genel temizlik çalışması yapıldı. Geleneksel hale getirilen temizlik seferberliği ile her yıl güz ve bahar dönemlerinde ilçenin tüm cadde ve sokaklar temizleniyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, temizlik hizmetinin belediyenin asli görevi olduğuna vurgu yaparak, "Tüm ekibimizle birlikte bu temizlik seferberliğini başlatmamızdaki amaç, hemşehrilerimizle de el ele vererek, daha temiz bir Aziziye hedefine yürümektir. Temizlik işleri belediyemizin rutin hizmetidir ve günlük olarak ekiplerimiz tarafından titiz bir şekilde yapılmaktadır. Ancak her yıl bahar ve güz dönemlerinde de tüm ekibimizle birlikte genel bir temizlik çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalarımıza zaman zaman hemşehrilerimiz de katılarak bir sosyal sorumluluk örneği oluşturuyoruz." dedi.

Temiz tutmanın kuralının kirletmemek olduğuna işaret eden ve bu bağlamda da bir farkındalık oluşturmak adına çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Orhan, "Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz ve ilçemizi, şehrimizi temiz tutmak için bu bilinci aşılamanın gayretindeyiz. Halkımızdan da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da temizlik konusunda hassasiyet bekliyoruz. Daha temiz ve daha yaşanabilir bir Aziziye için çalışanlarımız ve hemşehrilerimizle el ele vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Temizlik seferberliği kapsamında belediyedeki tüm çalışanların katılımıyla Dadaşkent ve Ilıca köşe bucak temizlendi.

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye’de temizlik seferberliği

Aziziye’de temizlik seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber