Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 17:38 Yorum: 0

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım’dan açıklama

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım sosyal medya ve bazı yerel basında yayınlanan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım’dan açıklama

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım sosyal medya ve bazı yerel basında yayınlanan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı. Fotoğraftaki bahse konu kişinin bir başkası olduğunu ve hakkındaki FETÖ'cü suçlamalarını kabul etmediğini söyleyen Yıldırım, "Benim bugüne kadar gerek FETÖ gerekse de başka terör örgütleriyle alakalı hiçbir ilişkim olmadı" dedi.

B.B. Erzurumspor'da Teknik Direktör Ahmet Yıldırım hakkındaki FETÖ'cü suçlamaları üzerine basın açıklaması yapıldı. B.B. Erzurumspor kulüp tesislerindeki basın toplantısına B.B. Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve Avukatı Sefer Sani Gülcü, B.B. Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve Avukatı Sefer Sani Gülcü, Kulüp yöneticileri Muammer Aydın, Kenan Sezer, Vedat Aydın katıldı.

"O fotoğraftaki kişiyi futbolu bilenler tanır"

Hakkındaki suçlamaların büyük bir iftira olduğunu ifade eden B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Benim bugüne kadar gerek FETÖ gerekse de başka terör örgütleriyle alakalı hiçbir ilişkim olmadı. O fotoğrafta ben yokum zaten futbolu bilen bir kişi o fotoğraftakinin kim olduğunu gayet rahat görür. O tür hiçbir fotoğrafta da ben yokum ama tabi ki de sorarsanız Hakan Ünsal, Arif Erdem, Hakan Şükür ile oynadım takım arkadaşlığı yaptım. Sadece oynadım ama diğer türlü bir ilişiğim olmadı. Ben kulübüme bağlı, takımını ve taraftarlarını seven işini düzgün yapmaya çalışan bir insanım. Böyle karalamalarla bu aile ortamını bozmaya çalışıyorlar, biz yine de istediğimiz başarıyı yakalamak istiyoruz. Buna da kimse engel olamayacak" dedi

B.B. Erzurumspor Başkan Yardımcısı ve Avukatı Sefer Sani Gülcü ise, kulübün FETÖ ile anılmasının son derece yanlış olduğunu dile getirerek, "Ali Demirhan başkanımızın yönetiminde FETÖ terör örgütüyle mücadele 15 Temmuz'da başlamamıştır. Göreve geldiği ilk andan itibaren bu hassasiyetler ışığında kararlar vermiştir. Alınan kararlar bu yönetimde Erzurumspor'un şanına ve şerefine yakışacak şekilde alınır. Ahmet Yıldırım hocamızı biz geçen yıl sözleşmeye çağırmadan önce araştırdık. Sportif başarısının yanında karakter ve kişilik yönlerini de araştırarak Ahmet Yıldırım hocamızı takımımızın başına getirdik" diye konuştu

"Karalama ve iftiralarla ilgili suç duyurusunda bulunduk"

İftiralarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirten Gülcü, "Yapılan karalama ve iftiralar bizi dağıtmak, üzmekten öte bizi daha fazla kenetliyor. Biz teknik direktörümü son noktaya kadar güveniyoruz. Çünkü her şeyini biliyoruz ve Erzurumspor'u daha iyi getireceği noktadaki çalışmalarını görüyoruz. Bu karalama ve iftiralarla ilgili çeşitli suç duyurularında bulunduk. Basında çıkan o fotoğrafta Ahmet Yıldırım yoktur. Ona gerçekten çok benzeyen başka birisi ile Ahmet Yıldırım karıştırılmaktadır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber