Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Kasım 2017 - 10:13 Yorum: 0

B.B.Erzurumspor’da parola üç puan

TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı Gazişehir Gaziantepsor maçının hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadyumunda yaptığı...

B.B.Erzurumspor’da parola üç puan

TFF 1. Lig'de Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda oynayacağı Gazişehir Gaziantepsor maçının hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadyumunda yaptığı antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yapılan hırslı antrenman taktik çalışması ile son buldu.

Gazişehir Gaziantepspor maçına çok iyi konsantre ile hazırlandıklarını açıklayan B.B.Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Rakibimizde etkili oyuncular var. B.B. Erzurumspor olarak Biz sahada yalnızca işimize odaklanacağız. Bizim işimiz sahada futbol oynamak. Ciddiyet ve disiplin içinde işimizi en iyi şekilde yapıp futbol kalitesi ile savaşarak üç puanla sahadan ayrılmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor kafilesi bugün hava yoluyla Gaziantep'e geçerek kampa girecek.

B.B.Erzurumspor’da parola üç puan

B.B.Erzurumspor’da parola üç puan

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber