Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Eylül 2016 - 13:48 Yorum: 0

Baba katili yakalandı

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada babasını öldüren, annesi ile 3 kardeşini ve akrabasını yaralayan Mehmet Ö., Fatsa...

Baba katili yakalandı

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada babasını öldüren, annesi ile 3 kardeşini ve akrabasını yaralayan Mehmet Ö., Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yapmış olduğu operasyonla yakalandı.

Olay, ilçenin Yukarı Yavaş Mahallesi'nde yaklaşık bir yıl önce meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, bir yıldır firarda olan Mehmet Ö. Jandarmanın yapmış olduğu operasyonda bu sabah ruhsatsız tabanca birlikte yakalandı. Yakalanan Mehmet Ö., Fatsa İle Jandarma komutanlığı'na götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından şahıs Gürgentepe İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Gürgentepe ilçesinde yer davası yüzünden çıkan kavgada Mehmet Ö., babası Dursun Ö.'yü tabancayla vurarak öldürmüş, annesi Gülhanım Ö., kardeşleri C.Ö., T.Ö., F.Ö. ve akrabası olduğu öğrenilen Ayşe A'yı vurarak yaralamıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber