Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Mart 2017 - 11:28 Yorum: 0

Baba-oğul marketten mama çaldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir marketten daha önce mama çalan baba-oğul, üç hafta aradan sonra aynı marketin başka bir şubesinden yağ çalarken yakalandı.

Baba-oğul marketten mama çaldı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, bir marketten daha önce mama çalan baba-oğul, üç hafta aradan sonra aynı marketin başka bir şubesinden yağ çalarken yakalandı. Baba kaçarken, oğlu polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 3 hafta önce bir marketten hırsızlık oldu. Güvenlik kameralarını inceleyen personel, markete gelen şahısların bebek maması çaldıklarını tespit etti. Aynı şahıslar bu kez firmanın terminal bölgesinde faaliyet gösteren başka bir şubesine geldi. Personel diğer şubeden hırsızlık yapan şahısları tanıyınca gözetlemeye başladı. Baba ile oğlu yağ çalmaya kalkışınca yakayı ele verdi. Hırsızlardan birisi kendisini markete geldikleri araca kilitledi. Kaçacak yer bulamayınca da, kendisini dışarı çıkarmaya çalışan personelin üzerine aracı sürerek kaçtı. Market çalışanları yakaladıkları diğer şahsı polise teslim etti. Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

Marketten hırsızlık yaparken yakalanan şahısların baba-oğul oldukları belirlendi. 28 yaşındaki M.G. polise teslim edilirken, kaçan babası Ö.G. ise aranıyor. Şahısların geçen hafta da Bursa'da hırsızlık yaptıkları, ardından serbest kaldıkları öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber