Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ekim 2016 - 11:28 Yorum: 0

Babaeski Belediyesi’nden vatandaşa aşure

Babaeski Belediyesi, Muharrem Ayı münasebetiyle yaklaşık 9 bin aşure dağıttı.

Babaeski Belediyesi’nden vatandaşa aşure

Babaeski Belediyesi, Muharrem Ayı münasebetiyle yaklaşık 9 bin aşure dağıttı.

Hazırlanan aşureler hastane, jandarma, hükümet konağı, SGK, merkez karakol, orduevi, vergi dairesi, belediye, yağlı tohumlar, emniyet müdürlüğü, bölge trafik, aile hekimlikleri, toplum sağlığı merkezi, öğretmenevi, TEİAŞ, TREPAŞ, milli eğitim, halk eğitim, çıraklık merkezi, Gaziler Derneği, Sosyal Yardımlaşma, Sodam, PTT, Telekom, okullar, banka çalışanlarına, kahvehanelere ve Babaeski halkına dağıtıldı.

Muharrem ayı ile ilgili konuşan Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı, "Muharrem ayı bereket ayıdır. Bu ayda tüm evlerimize bereket dolsun. Bizler geleneksel hale getirdiğimiz aşurelerimizi hazırladık ve dağıttık. Afiyet olsun. Bu vesile ile Babaeski Belediyesi olarak tüm halkımızın Muharrem ayını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber