Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Babaeskispor, 3 puana odaklandı

KIRKLARELİ (AA) - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, Tekirdağspor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağspor karşılaşmasından...

Babaeskispor, 3 puana odaklandı

KIRKLARELİ (AA) - Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor, Tekirdağspor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini söyledi.

Zorlu bir deplasmanda 3 puan kazanmak için mücadele edeceklerini ifade eden Benice, Tekirdağspor'un güçlü bir takım olduğunu belirtti.

Tekirdağspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Benice, "Tekirdağspor karşılaşması hazırlıklarımızı tamamladık. Rakibimizin ligde bulunduğu konum ya da şampiyonluğa oynaması bizi çok fazla etkilemiyor. Biz kendi durumumuza bakıyor ve 3 puan parolası ile sahaya çıkacağız. Zorlu bir deplasmanda mücadele edeceğiz. Gideceğiz oynayacağız, puan ve puanları alıp döneceğiz. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Erokspor karşılaşmasından aldığımız galibiyet takımın moralini düzeltti. İyi bir performans sergileyerek sahadan galip ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Benice, Babaeskispor'un ligi hak ettiği yerde tamamlayacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber