Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Ekim 2016 - 13:23 Yorum: 0

Babalar ve oğulları kampta buluştu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Kız Yusuflu köyünde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Aslantaş Gençlik Kampı'nda "Baba-Oğul Kamptayız"...

Babalar ve oğulları kampta buluştu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Kız Yusuflu köyünde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Aslantaş Gençlik Kampı'nda "Baba-Oğul Kamptayız" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan babalar ve oğulları aralarındaki bağı güçlendirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Baba-Oğul Kamptayız" ve "Anne-Kız Kamptayız" projeleri, Osmaniye'de babalar ve oğulların katılımı ile başladı. Etkinliğe babalar ve oğullar olmak üzere toplam 140 kişi katıldı. Kamplarda, toplumun önemli yapı taşı olan ve çağın getirdiği olumsuzluklarla bozulmaya başlayan ailenin korunması, çocukların ebeveynleri ile birlikte zaman geçirmelerinin sağlanması, aralarındaki bağın güçlendirilmesi, kaybedilmeye başlanan milli, manevi, sosyal ve kültürel değerlerimize sahip çıkılması, ailelerin sanal yaşamdan kurtarılması, yeni dostluklar edinilmesi amaçlanıyor.

Kamp süresince katılımcılar paintball, okçuluk, mini golf, matrak, halk oyunları, el sanatları, sportif faaliyetler, eğitimler gibi etkinliklerin yanı sıra serbest zamanlarda da birbiriyle sohbet etme imkanı buluyor. Kampa katılan babalar, bu tür etkinliklere ilk defa oğulları ile katıldığını belirterek, kamptan memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin sıklıkla yapılmasını istediler.

Kampın açılışına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanı Osman Çetiner, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir katıldı.

Anne-Kız Kamptayız programının ise 28-30 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber