Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Asayiş 06 Mayıs 2016 - 15:28 Yorum: 0

Babanın Oğluyla Pişman Eden Tartışması

Gaziantep'te çıkan tartışmada oğlunu evden kovan baba, gözyaşları içerisinde oğlunun geri dönmesini bekliyor.

Babanın Oğluyla Pişman Eden Tartışması

Gaziantep'te çıkan tartışmada oğlunu evden kovan baba, gözyaşları içerisinde oğlunun geri dönmesini bekliyor. Pişman olduğunu söyleyen baba, oğlunun terör örgütlerinin kucağına düşmeden bulunmasını istiyor.

Gaziantep Beydilli Mahallesi 41. Sokak'ta ikamet eden Süleyman Dalpalta (50), 29 Nisan Cuma günü işten evine döndüğünde 18 yaşındaki oğlu Ferhat'ın annesi Fatma ile tartıştığını gördü. Eşinin tartışma esnasında bayılması üzerine sinirlenen Süleyman Dalpalta, oğluna "Gözüm bir daha görmesin seni, evi terk et" diyerek kızdı. Babasının bağırması üzerine kapıyı çekip evden çıkan Ferhat, bir daha evine dönmedi.

Olay günü oğlunun geri döneceğini düşündüğünü belirten Süleyman Dalpalta, aradan geçen 8 güne rağmen dönmemesi üzerine hayatından endişelendiğini ifade etti. Oğlunu her yerde aramaya başlayan baba, oğlunun arkadaşlarına da ulaşıp soruşturmaya başladı. Oğlu Ferhat'ın evin çevresinde gezindiğini öğrenen acılı baba, çocuğunun sokaklarda kaldığını öğrendiğini ifade etti. Olay günü yaşananlar nedeniyle çok üzüntülü olduğunu belirten Dalpalta, "Oğlum bir pantolon, bir gömlek. Ne yapıyor dışarılarda bilmiyorum. Sokaklarda yatıp kalkıyormuş. Annesi perişan, sürekli bayılıyor. Mahvolduk. Ben affettim, ne olur geri dön. Korkacak bir şey yok" diye konuştu.

TERÖR AĞINA DÜŞMESİNDEN KORKUYOR

Acılı baba Dalpalta, oğlunun kaybolmasının ardından polise de müracaat ettiğini ifade etti. Süleyman Dalpalta, oğlunun telefonunun ise sürekli kapalı olduğunu belirterek, birkaç yerde görüldüğünü ve güvenlik kameralarına yansıdığını öğrendiğini kaydetti. Oğlunun bir an önce bulunmasını isteyen Dalpalta, aksi takdirde çocuğunun terör örgütlerinin ağına düşmesinden korktuğunu ifade etti. Süleyman Dalpalta, "Oğlum sokakta yatıyor kalkıyor. Akıl verenlerin olduğunu duydum. Terör örgütlerinin ya da farklı grup ile çetelerin ağına düşmesinden endişe ediliyor. Oğlum saftır. Birileri farklı amaçlarda kullanabilirler. Bunun için bir an önce polisin oğlumu bulması gerekir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber