Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yaşam 14 Mayıs 2020 - 11:54 Yorum: 0

Babanızla En Güzel Anılarınızı Ölümsüzleştirin

Bakma sen onun sert ifadesine, güçlü ve sert durabilir ama göğsünde kocaman bir kalp vardır kahraman babanın. Hiçbir zaman yüreği el vermez seni kırmaya.

Babanızla En Güzel Anılarınızı Ölümsüzleştirin

Bakma sen onun sert ifadesine, güçlü ve sert durabilir ama göğsünde kocaman bir kalp vardır kahraman babanın. Hiçbir zaman yüreği el vermez seni kırmaya. “Bakarız” dediği her şeyi yapmak üzeredir aslında, ucunda senin mutluluğun olunca. Hediye istemez demesine de aldırma, iyi olman ona yeter ama sevildiğini de bilmek ister baba. Pek belli etmesen de, sen zaten varlığınla onu gururlandırıyorsundur, başka hediyeye gerek yoktur ama babaların da böyle özel günlerde, üzerine düşünülmüş anlamlı hediyelere ihtiyacı olabilir. Mesela anılara!

Babanın yüzünü güldürmek için ona verebileceğin en sıcak, en içten hediye de; birlikte geçirdiğiniz keyifli anlardan oluşan fotoğraflar olurdu herhalde. Babanızla en güzel anılarınızı ölümsüzleştirin diye sen ve baban için çok tatlı hediye önerileri Sosyopix.com’da!

Şimdi sen babanla en mutlu olduğunuz fotoğrafları seçiyorsun, sonra da gerisini Sosyopix.com’a bırakıyorsun.

Sosyopix; sosyal medyada paylaştığın, telefonunda ve bilgisayarında bulunan fotoğraflarla senin seçeceğin farklı temalarda ürünler hazırlayan, bunları adresine ulaştıran bir servis. Bu sayede o anlamlı fotoğrafları yanında hissediyor ve onlara dokunabiliyorsun. Aynı şekilde babanla da paylaşabiliyorsun. Yapman gereken tek şey fotoğrafları seçmek, adres bilgisini girmek ve siparişini vermek. Seçtiğin ürünler birkaç iş günü içinde istediğin adrese gönderiliyor. Böylece babanın sürprizi hazır oluyor. ????

Büyük Anı Kitabı

Babanın da seninle birlikte pamuk helva yediği, lunaparkta çılgınalr gibi eğlendiği günü, o anı hatırlıyor musun? Koskoca adam çocukla çocuk olmuştu. Peki, televizyonu tamir edeceğini söyleyip hepten bozmasını? Yeni ve daha güzel bir TV almak, yine ona düşmüştü. :( Çaktırmadan mutluluktan ağladığı zamanı hatırlıyor musun peki? İyi ki o anı fotoğraflamıştın. Birlikte geçirdiğiniz bu emsalsiz anları hep hatırlayın, hatırladıkça o anları tekrar yaşayın diye Büyük Anı Kitabı var. Babanın her kare için bir açıklaması olacak ama bu kitaba bir o kadar da bayılacak. (Ağlamadım, gözüme toz kaçtı.) Büyük Anı Kitabı, her birine 4 fotoğraf koyabileceğin 20 sayfadan oluşan bir albüm. Hayatında büyük rol oynayan bir adam için 20 sayfa az bile.

Modern Çerçeve

İşte babanın odası için muhteşem bir hediye! Modern Çerçeve sayesinde baban seni her zaman yanı başında tutacak, baktıkça ne kadar şanslı olduğunu hatırlayacak. Siyah ve beyaz seçenekleri de olan bu modern çerçeve, baban için bir duvar dekorasyonundan fazlası olacak. Bir ilham kaynağı, bir sevgi gösterisi, bir yaşama sevinci. Sen her zamanki gibi bir bakışınla, fotoğrafından yansıttığın sıcaklığınla babanın verdiği kararların, attığı adımların, bir sonraki günü iple çekmesinin, yerine gelen keyfinin sebebi olacaksın.

Kupa

Yemeyip yediren, içmeyip içiren babalara bir kupa almışız, çok mu? Yıllar geçse de babalarla ilgili unutulmayan 2 şey vardır: 1- O yanımızdayken nasıl da korkmadığımız, 2- Kahvesini, çayını nasıl içtiği. İşte bu yüzden üstünde fotoğrafınızın olduğu bir kupa, baban için harika bir hediye olabilir. Hele bir de çayını ya da kahvesini, tıpkı sevdiği gibi, o kupayla ikram edersen içi sıcacık olur. Bu hediye; üstünde yılın babası yazan ya da bıyık resmi olan bir kupadan çok daha değerli olacak. Çünkü bu fotoğraflı hediye babanın kalbini ısıtacak.

Ahşap Kare Çerçeve

Hatıralar gibi eskimeyen bir çerçeve. Nasıl ki iyi hissettiğimiz anların sonsuza kadar sürmesini istiyorsak, onları sergilerken de aynı hissi duyarız. Ahşap Kare Çerçeve her bakışta babanı o anlara götürüp mutlu edecek. Sade olduğu kadar duygu yüklü bir hediye.

Foto Poster

Babanı biraz şaşırtmaya ve ona büyük fotoğraf baskıları hediye etmeye ne dersin? Senin ve babanın en güzel fotoğraflarınızı bu posterlerde görmek hem zevkli hem de şaşırtıcı olacak. Bu hediyeyi bir “seni çok seviyorum”la birlikte vermeyi unutma. 

Babanı en iyi sen tanırsın. Onun kalbini fethedecek daha fazla hediye seçeneği için Sosyopix.com’a tıkla. Babacığın mutlu olsun, gözleri sevinçten dolsun. ????

Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun! <3

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber