Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Nisan 2022 - 18:13 Yorum: 0

Babasını bıçaklayan zanlıya elektronik kelepçe şartıyla ev hapsi

Samsun'da babasını bıçakla yaralayan şahıs, çıkarıldığı mahkemece elektronik kelepçe ile ev hapsi uygulanmasına karar verilerek, adli kontrol şartıyla...

Babasını bıçaklayan zanlıya elektronik kelepçe şartıyla ev hapsi

Samsun'da babasını bıçakla yaralayan şahıs, çıkarıldığı mahkemece elektronik kelepçe ile ev hapsi uygulanmasına karar verilerek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre, babasına ait telefonu kurcaladığı gerekçesiyle İ.K. (35) ile babası A.K. (59) arasında tartışma çıktı. İ.K., elindeki meyve tabağında bulunan bıçağı babasına doğru fırlattı. Bıçak göğsüne saplanan A.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba A.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan İ.K., babasını bıçaklamadığını, meyve tabağındaki bıçağın babasına saplandığını ileri sürdü.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddet ve Kadına Karşı Suçla Mücadele Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen İ.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren İ.K., elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber