Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Temmuz 2019 - 14:33 Yorum: 0

Babasının canı pahasına yangından çıkardığı küçük kız hayata tutunamadı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında eşini ve büyük kızını kurtaran babanın canı pahasına dışarı çıkardığı küçük kızı...

Babasının canı pahasına yangından çıkardığı küçük kız hayata tutunamadı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir apartmanda çıkan yangında eşini ve büyük kızını kurtaran babanın canı pahasına dışarı çıkardığı küçük kızı hayatını kaybetti.

Ankara'nın Sincan ilçesi Andiçen Mahallesi Uğur Sokak'ta 4 katlı bir binanın en üst katında dün gece doğalgaz kaçağı olduğu sırada evde bulunan küçük Zeynep'in (6) mutfağın ışığını yakmasıyla patlama meydana geldi. Patlama sonucu çıkan yangın, bir anda büyüyerek bütün evi sardı. Alevlerin arasında kalan eşi Şenay Aydın'ı ve büyük kızı Ebrar'ı (9) kurtaran baba Recep Aydın, korkudan saklanan küçük Zeynep'i yoğun dumandan dolayı bulamadı. İddiaya göre küçük kızı Zeynep'i kurtarmak için tekrar alevlerin arasına giren baba, yoğun dumana daha fazla karşı koyamayarak kucağına aldığı kızıyla birlikte evin içerisinde bayıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri içeride bayılan baba ve kızını kurtarırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini yaparak ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan baba Recep Aydın'ın hastanede tedavisi sürerken, küçük Zeynep'ten acı haber geldi. Yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan 6 yaşındaki Zeynep için Sincan Çimşit Mezarlığı Camii'nde öğle namızını müteakip cenaze namazı kılındı.

Baba Recep Aydın'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığında çalıştığı öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da cenaze namazına katılarak aileyi acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından küçük Zeynep Çimşit Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Babasının canı pahasına yangından çıkardığı küçük kız hayata tutunamadı

Babasının canı pahasına yangından çıkardığı küçük kız hayata tutunamadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber