Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 05 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Babayla oğlun telefonla dolandırıldığı iddiası

Yatağan ilçesinde kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtan iki kişi tarafından toplam 24 bin lira dolandırıldıklarını öne süren baba ve oğlu, polise başvurdu

Babayla oğlun telefonla dolandırıldığı iddiası

MUĞLA (AA) - Yatağan ilçesinde iki kişi, kendilerini telefonla arayarak komiser ve savcı gibi tanıtan kişilerce toplam 24 bin lira dolandırıldıklarını öne sürdü.

Kavak Mahallesi'nde yaşayan Mehmet T'yi (54) arayan ve kendilerini komiser ve savcı olarak tanıtan iki zanlı, Mehmet T'nin hesabındaki parayı çekmek isteyen kişiler olduğunu iddia etti. Zanlıların yakalanabilmesi için hesabındaki paranın verilen hesap numarasına yatırılması istenen Mehmet T, 16 bin lirasını, belirtilen banka hesabına yatırdı.

Daha sonra Mehmet T'nin oğlu Güven T'yi de arayan zanlılar, aynı yöntemle Güven T'yi de 8 bin lira dolandırdı. Toplam 24 bin lirayı zanlıların istediği banka hesabına yatıran baba ve oğul, daha sonra dolandırıldıklarını anlayarak polis merkezine başvurdu.

Ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber