Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

Badmintoncular madalyayla döndüler

Erzincanlı Milli Badmintoncular katıldıkları gerek ulusal gerekse uluslar arası her turnuvada Erzincan'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek her zaman...

Badmintoncular madalyayla döndüler

Erzincanlı Milli Badmintoncular katıldıkları gerek ulusal gerekse uluslar arası her turnuvada Erzincan'ı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek her zaman derecelerle dönüyorlar.

Bulgaristan da yapılan Bulgaristan Junior uluslararası turnuvada yine Erzincanlı sporcular madalyayla döndüler. Toplam 25 ülke den 32 karışık çiftin yarıştığı yarışmada Bengisu Erçetin-Emre Sönmez çifti 3'cü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdılar. Bu madalya aynı zamanda milli takımın bu turnuvadaki tek madalyası oldu. Milli sporcular hedeflerini büyüterek bundan sonraki yarışmalarda ülkemize altın madalya kazandıracaklarına inandıklarını söylediler.

Badmintoncular madalyayla döndüler

Badmintoncular madalyayla döndüler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber