Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Aralık 2014 - 14:03 Yorum: 0

Bafra Halinde kışlık sebze fiyatları düştü

SAMSUN (AA) - Bafra Halinde kışlık sebze fiyatlarının ürünün bol olması nedeniyle düştüğü bildirildi.İlçesi genelinde 500 dekar alanda ekimi gerçekleştirilen brokolinin kilogram fiyatı...

Bafra Halinde kışlık sebze fiyatları düştü

SAMSUN (AA) - Bafra Halinde kışlık sebze fiyatlarının ürünün bol olması nedeniyle düştüğü bildirildi.

İlçesi genelinde 500 dekar alanda ekimi gerçekleştirilen brokolinin kilogram fiyatı 1,50 liradan 1 liraya, 25 bin dekar alanda ekilen beyaz lahananın 35 kuruştan 20 kuruşa, 22 bin dekar alana ekilen kırmızı lahananın da 40 kuruştan 30 kuruşa gerilediği belirtildi.

Bafra Halinde sebze komisyonculuğu yapan Özcan Arslan, bir ay öncesine kadar, kışlık sebze ürünlerinin fiyatlarının memnun edici seviyede olduğunu belirtti. Özellikle brokoli, beyaz lahana ve kırmızı lahananın fiyatları çok iyiydi ama şimdi düştü. Bunun nedeni ise bölgede ürünün bol miktarda olması" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber