Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:53 Yorum: 0

Bafra’da asfalt çalışması

Samsun Bafra Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bafra’da asfalt çalışması

Samsun Bafra Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, devam eden çalışmalar hakkında şunları söyledi: "Yaz mevsimiyle beraber asfalt kaldırım çalışmalarına yoğunluk verdik. İlçemizin çeşitli mahallelerinde bu çalışmaları yapmaktayız. Bazı mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu çalışmaları yoğun bir şekilde hız kesmeden devam ettiriyor. Daha önce Altınyaprak, Mevlana, Kemalpaşa, Hacınabi, Tabakhane, İshaklı ve birçok mahallemizin cadde ve sokaklarında asfalt ve kaldırım yaptık. Buralarda eksik kalan yerlerimizde yine çalışmalara devam edeceğiz. Gazipaşa Mahallemizde yama çalışmaları yapıyoruz. Gaziosmanpaşa Mahallemizde asfalt çalışmaları yapmaktayız. Gazipaşa Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız olacak. Büyükşehir Belediyemizin yetkisi alanında olan caddelerimizde de Büyükşehir Belediyemiz asfalt ve kaldırım yapacak. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. İş makinalarımız, asfalt şantiyemiz, parke taşı tesislerimiz ve personellerimiz olmak üzere Kendi imkânlarımızla bu seferberliği devam ettiriyoruz."

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Ülkemiz 15 Temmuzda FETÖ/PDY'nin vatana ihaneti ile karşılaştı. Bu ihanet Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın meydanlara inin çağrısı ve liderliği ile milletimiz tarafından yok edildi. 15 Temmuz'da ülkemiz bir faciadan döndü. Kahraman milletimiz şehadeti göze alarak demokrasiye, millet iradesine, bayrağımıza, vatanımıza ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize sahip çıktı. Hainlere tarihe geçecek bir ders verdi. Buna rağmen uyanık olmalıyız. Birlik ve beraberliğimize, huzur ve kardeşliğimize, bölünmez bütünlüğümüze göz dikmiş ihanet şebekeleri boş durmayacaktır. Hem FETÖ/PDY hem PKK ve DAEŞ ile onları maşa olarak kullanan Türkiye ve milletimizin düşmanları her zaman hareket halindedir. Birlik ve beraberliğimizi asla zedelemeden eğilmez duruşumuz devam etmelidir."

Bafra’da asfalt çalışması

Bafra’da asfalt çalışması

Bafra’da asfalt çalışması

Bafra’da asfalt çalışması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber