Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Kültür 17 Eylül 2020 - 17:28 Yorum: 0

Bafra’da asfalt mesaisi sürüyor

Bafra Belediyesi ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve bağlantı yollarında da yoğun asfalt çalışması yürütüyor.

Bafra’da asfalt mesaisi sürüyor

Bafra Belediyesi ana arterlerin yanı sıra ara sokaklar ve bağlantı yollarında da yoğun asfalt çalışması yürütüyor. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sık sık çalışmaları yerinde denetliyor.

Şehrin birçok noktasında ana arterlerin aynı sıra bağlantı yollarında ve ara sokaklarda da sıcak asfalt serimi gerçekleştiren Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Fatih Mahallesi; Mehmetçik Sokak ve Mehmetçik 1 Sokak'ta sıcak asfalt çalışması yaptı. Aynı mahallenin, Dalaman ve Ali Kuşcu Sokaklarında ise çalışmalar devam ediyor. Söz konusu mahallede yaklaşık bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde denetleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, mahallelerde gerçekleştirilen ve yapılacak çalışmalara ilişkin mahalle muhtarları ve vatandaşlarla istişarelerde bulunarak, taleplerini dinliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, şunları söyledi:

"Bafra'mızda merkez ve dış mahallerimizde yol ve asfalt çalışmalarımız yoğun bir tempoyla devam ediyor. Dış mahallerimizde aynı zamanda yol genişletme çalışmalarını da yürütüyoruz. Şehir merkezimizde ise sadece ana arterlerinde değil ara sokaklarında da asfalt çalışmamız sürüyor. Fatih Mahallemizde bin 500 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Ekibimiz belli bir plan doğrultusunda ilerliyor. Şehir merkezi dış mahalle ayrımı yapmadan oluşturduğumuz program dahilinde muhtarlarımızla istişare içerisinde tüm beklentilere cevap verme gayreti içerisindeyiz. Rabb'im bizleri milletimize hizmet etmekten bir an dahi alıkoymasın."

Bafra’da asfalt mesaisi sürüyor

Bafra’da asfalt mesaisi sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber