Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 20 Aralık 2014 - 13:08 Yorum: 0

Bafra'da "Atık Kağıtları Topla, Bir Ağacı Kurtar" Kampanyası

SAMSUN (AA) - Bafra Gazi İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri, "Atık Kağıtları Topla, Bir Ağacı Kurtar" kampanyası başlatarak, kampanyanın ilçedeki tüm okullara yaygınlaştırılmasını...

Bafra'da 'Atık Kağıtları Topla, Bir Ağacı Kurtar' Kampanyası

SAMSUN (AA) - Bafra Gazi İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri, "Atık Kağıtları Topla, Bir Ağacı Kurtar" kampanyası başlatarak, kampanyanın ilçedeki tüm okullara yaygınlaştırılmasını istiyor.

Sınıf öğretmeni Sevinç Kaygusuz ve öğrencilerinin başlattığı kampanyada 100 kilogram atık kağıt elde edildi. Sokakta yürürken gördükleri kağıtları dahi toplayan öğrenciler, binlerce ağacı kurtarmayı planladıklarını ifade etti.

Kaygusuz ise her şeyi verimli kullanmak ve bilinçli tüketici olmanın gerekliliğine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimle 1 haftada 100 kilogram kağıdı topladık. Bu kağıtlar geri dönüşüm yapılmak üzere fabrikalara teslim edilecektir. Kampanyamız başarıya ulaştı. İlçemizdeki bütün okullara yaymak istiyoruz. İlçemizde bulunan her okulun sınıfı bir ağacı kurtarırsa binlerce ağaç kurtarılmış olur."

Okul Müdürü Muhsin Karagözlü ise "Çocuklarımıza böyle güzel bir bilinç aşılamak gerçekten çok önemli. Bu kampanyayı okulumuzun tüm sınıflarında yaygınlaştıracağız” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber